Παροχές

Μπουφέ

Ένα από τα πράγματα που κάνουν το Κτήμα Λατάνια να ξεχωρίζει είναι το catering μας Ελλάδος Γεύσεις, το οποίο είναι εταιρεία του ομίλου μας. Ένα catering διαφορετικό από τα άλλα, καθώς το φαγητό ετοιμάζεται με τις πιο αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες εντός του χώρου μας και μαγειρεύεται τη στιγμή της εκδήλωσης, ώστε οι εσείς κι οι καλεσμένοι σας να ζήσετε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία

Διακόσμηση

Εξατομικευμένη διακοσμητική προσέγγιση και αισθητική που ξεχωρίζει, αστείρευτη φαντασία και σκηνικές προτάσεις που συνθέτουν ένα μοναδικό περιβάλλον, ώστε ν’ αρμόζει στην κάθε περίσταση είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που κάνουν την υπηρεσία της Διακόσμησης του Κτήματος Λατάνια ιδανική και απαραίτητη για την διοργάνωση μιας εκδήλωσης.

Parking

Το Κτήμα Λατάνια διαθέτει ευρύχωρο και φυλασσόμενο parking και έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι και 150 αυτοκινήτων. Η εύκολη πρόσβαση και η υπηρεσία παρκαδόρων θα εξασφαλίσουν την άψογη εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας.

Μεταφορά

Η υπηρεσία μεταφοράς μπορεί να εξυπηρετήσει εσάς ή τους καλεσμένους σας για την άφιξη και την αναχώρησή σας από το Κτήμα Λατάνια.

Γεννήτρια

Το Κτήμα Λατάνια διαθέτει γεννήτρια, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε απρόσκοπτα την εκδήλωσή σας και να μην ανησυχείτε για τυχόν απρόοπτα.

Οπτικοακουστική Κάλυψη

Οι καλύτεροι και πιο έμπειροι επαγγελματίες στη μουσική, στον φωτισμό και σε άλλες σχετικές υπηρεσίες, συνεργάζονται με το Κτήμα Λατάνια για να απογειώσουν την εκδήλωσή σας.

Σκίαση

Το Κτήμα Λατάνια διαθέτει μεγάλες, καλαίσθητες τέντες, ώστε να μην έχετε περιορισμό για την ώρα που θα επιλέξετε να κάνετε την εκδήλωσή σας.

Χώρος Φιλοξενίας Ζευγαριού / Βρέφους

Ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος, ώστε να εξυπηρετεί την προετοιμασία σας και παράλληλα να αποπνέει χαλάρωση και ηρεμία.

Πισίνα

Τον υπέροχο κήπο του Κτήματος Λατάνια ολοκληρώνει μια μεγάλη πισίνα, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορα πλεούμενα διακοσμητικά που δίνουν άλλη διάσταση στην εκδήλωσή σας, ενώ τις βραδινές ώρες που είναι φωτισμένη, συνθέτει μια μαγική εικόνα.

ΑΜΕΑ

Το Κτήμα Λατάνια είναι λειτουργικό, προσβάσιμο και φιλικό σε άτομα με κινητικές δυσκολίες και αμαξίδια.